Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Çelik Köyü Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan 20 işçi, yemek sonrası rahatsızlanarak gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
16.09.2026 - 06:49
YAYINLANMA16.09.2026 - 18:50
GÜNCELLEME
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir fabrikada çalışan 20 işçi, yemek sonrası rahatsızlanarak gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Çelik Köyü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada çalışan işçiler, dışardan sipariş verilen tantuni yedikten sonra fenalaştı. Mide bulantısı, kusma ve halsizlik şikayetleri üzerine fabrikaya çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan işçiler, Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılıdığı öğrenildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir