
Sakarya’da bir fabrikada öğle yemeği sırasında yaşanan olay, işçiler arasında endişe yaratırken, fabrika yönetiminin olayın duyulmaması için işçilere baskı yaptığı iddia ediliyor.
Sakarya’da İşçinin Yemeğinden Fare Çıktı
İsmi açıklanmayan bir işçi, yemekhanede yoğurtlu ıspanak yedikten sonra ağzına aldığı lokmanın et olduğunu düşünerek çiğnemeye başladı. Ancak işçinin şok edici anı, etin kuyruğunu fark etmesiyle geldi – çiğnedikçe büyüyen et, aslında bir fareye aitti.

Yemek veren şirket ile daha önce de şikayetler var
Olayın ardından işçilerin tepkisiyle yemekhane karışırken, fabrika yönetiminin olayın basına yansımaması için işçilere baskı yaptığı iddiaları gündeme geldi. Yaklaşık dört yıldır hizmet veren yemek şirketiyle ilgili daha önce de şikayetler olduğu, ancak fabrikanın bu konuda bir adım atmamış olabileceği belirtiliyor.
İşçi temsilcileri, olayın üzerine giderek işçi sağlığını riske atan faktörlerin ortadan kaldırılması için adımlar atılmasını talep ediyor.