Kamu Personel Alımı

Büyükşehir Belediyesi 220 İşçi Alacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5 farklı pozisyon için toplamda 220 daimi işçi alımı başvuruları başladı. İşte detaylar:

Antalya Büyükşehir Belediyesi 220 İşçi Alacak

Büyükşehir Belediyesi 220 İşçi Alacak
Büyükşehir Belediyesi 220 İşçi Alacak

İşe Alınacak Pozisyonlar ve Şartları:

  • Filit İşçisi (Haşere İlaçlama): En az ilkokul mezunu olmak şartıyla, haşere ilaçlama konusunda uzmanlaşacak adaylar aranıyor.
  • Antrenör: En az lise mezunu olan ve Türkiye Yelken Federasyonu’ndan 1. Kademe Yelken Antrenör belgesine sahip adaylar, eğitim alanında kariyer yapma şansını yakalayabilirler.
  • Temizlik Görevlisi: 18 yaşını tamamlamış kadın adaylar arasından temizlik görevlisi alımı yapılacak.
  • Benden İşçisi: 18 yaşını tamamlamış erkek adaylar aranıyor. Askerlikle ilişkisi olmayan adaylar başvurabilirler.
  • Şoför: D sürücü ehliyetine sahip 2 adet şoför alınacak. Ayrıca, C sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC ve Psikoteknik belgeleri tam olan adaylar başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Yeri ve Zamanı:

Başvurular, 23 Kasım 2023 mesai saati bitimine kadar kabul edilecek. Başvuru için adayların bizzat ilan edilen adrese başvuruda bulunmaları gerekiyor. Adaylar, ön başvuru formunu doldurmak için şahsen müracaatta bulunmalılar.

Başvuru Adresi: YÜKSEKALAN MAH. ADNAN MENDERES BULVARI BÜYÜKŞEHİR HİZ. BİNASI NO:20 MURATPAŞA ANTALYA

Adaylarda Aranan Şartlar:

Adaylarda aranan ortak başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olma, 18 yaşını tamamlama ve Antalya ilinde ikamet etme bulunmaktadır.

Başvuru Detayları ve Başvuru Kılavuzu:

Başvuru detayları ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayın.

Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu