Şehir hastanesi şantiyesinde yangın paniği: 21 konteyner kullanılamaz hale geldi
İşçilerin konakladığı konteynerlerde çıkan yangında 21 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Yangın yatakhane konteynerlerinde başladı
Yangın, Alandüzü Mahallesi’nde bulunan şehir hastanesi inşaat alanında, işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, konteynerlerin tamamını sardı. Yangının şantiye alanında geniş bir bölümde etkili olduğu belirtildi.
İtfaiye ekipleri facianın büyümesini önledi
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangının çevredeki diğer alanlara ve şantiyenin farklı bölümlerine sıçraması engellendi. Ancak tüm müdahalelere rağmen 21 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangına ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerde, alevlerin gökyüzünü kapladığı, konteynerlerin ise kısa sürede tamamen kül olduğu anlar yer aldı.

Olası facia mesai saatleri sayesinde önlendi
Yangının mesai saatleri içinde meydana gelmiş olması, olası bir can kaybının önüne geçti. Yetkililer, yangının işçilerin konteynerlerde bulunduğu saatlerde çıkması halinde çok daha ağır sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.